Nu kommer almanackan för 2015

En ny utgåva av Mångkulturella almanackan är på väg. I 2015 års utgåva har varje månad sitt tema, och temat kommer att fördjupas här  på almanackans hemsida. Att dagar på ett tema (t.ex. ”fasta”, ”arbete”, ”barn” eller ”nyår”) finns i flera månader är självklart: de frågor som är viktiga för oss människor upprepas och varieras, om och om igen.

Årets almanacka är, liksom förra årets, formgiven av Iréne Thisner. Bland de vackra bilderna finns många små spännande detaljer att upptäcka vid andra eller tredje titten. Det finns  gott om skrivutrymme, och både veckonumren och veckodagarna är tydligt markerade. Och som vanligt finns Mångkulturella almanackans egna namnsdagsbarn med.

2015. Ett år fullt av särskilda dagar – kring liv och död, glädje och sorg, befrielse och förtryck, drömmar och längtan!

Redan nu  kan du beställa den.

Beställ i vår webbshop!

Här är ett litet utsnitt ur juni, sommarsolståndets månad.

utsnitt juni